БЕЗПЛАТНА Доставка за поръчки НАД 130 лв.

Поръчка БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

За Нас

KUPI-SI.COM е електронен магазин, който е лесно достъпен за клиенти от всяка точка на България. Нашата дейност включва внос на различни стоки и тяхното разпространение включително и в нашият онлайн магазин KUPI-SI.COM. Разполагаме с широка гама от електроника, различни артикули за Вашите дом и градина, инструменти и още много полезни и интересни артикули. Ние имаме опит на пазара вече дълги години и благодарение на натрупания опит сме в състояние да предложим на нашите клиенти продукти с високо качество.

 За KUPI-SI.COM  конкурентните цени са от най-голямо значение.  Ние редовно следим тенденциите на пазара, за да гарантираме, че ще Ви предложим най-голямо разнообразие на Най-Ниски Цени. Ние ще организираме доставката до 24 часа (в работен ден) от момента на поръчката Ви, като заплащането се извършва при тяхната доставка с наложен платеж. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, като Вие можете да изразите Вашите предпочитания за доставка  до дома Ви или до най-близкият до Вас офис в удобно за Вас  време. Можете да се възползвате от нашата богата гама продукти, добро обслужване и експресна доставка на другия ден.

За Ваше удобство сме създали възможността да направите своята  ПОРЪЧКА дори БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ.

В kupisi.com се стремим да реализираме всички Ваши поръчки и да направим пазаруването Ви по-лесно.

Пазарувайки от нас Вие избирате, качествено обслужване, ниски цени и разбира се качествени продукти.

 Вярваме, че нашата мисия не е само да удовлетворим Вашите нужди, но и да спечелим Вашето доверие с нашата прецизност и лоялност при изпълнението на всяка една поръчка.

 

Фирма: Милмаг Бг ЕООД

ЕИК: 202885534

Адрес: гр. Хасково, кв. Бадема, бл. 28, 

Управител: Атанас Милкинов